Kayserispor'da Fenerbahçe maçı öncesi 3 korona virüs vakası

Kayserispor'da Fenerbahçe maçı öncesi 3 korona virüs vakası
Bu akşam Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacak olan Yukatel Kayserispor'da 3 futbolcu daha korona virüse yakalandı. 3 futbolcu kadrodan çıkarıldı.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Yukatel Kayserispor''u konuk edecek. Ülker Stadı''nda oynanacak karşılaşma, saat 20.30''da başlayacak. Mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek.

Karşılaşma öncesinde Kayserispor''a kötü haber geldi. Sarı Kırmızılı ekipte, 3 futbolcunun korona virüs testi pozitif çıktı.

İSİMLER BELLİ OLDU

Edinilen bilgilere göre; Mario Gavranovic, Emre Demir ve Gustavo Campanharo''nun korona virüs testleri pozitif çıktı. Bugün akşam oynanacak maçta görev alamayacak 3 futbolcu, cumartesi günkü Galatasaray maçında da sarı-kırmızılı formayı giyemeyecek.

ÜÇ FUTBOLCU İYİLEŞTİ

Kaleci Cenk Gönen ile Gökhan Sazdağı''nın korona virüs karantinası bu akşam bitecek. İki futbolcu, kaleci Lung ile birlikte yarın İstanbul''a giderek Galatasaray maçı öncesi takıma katılacak.

DAHA ÖNCE İKİ İSİM YAKALANMIŞTI

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu''nda İstanbul''da Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor''da Gökhan ve Cenk''ten sonra 3 futbolcu daha korona virüs salgınına yakalandı.

FENERBAHÇE''DE 4 EKSİK

Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor karşısında 4 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Mesut Özil, Luiz Gustavo, Filip Novak ve İrfan Can Kahveci, karşılaşmada forma giyemeyecek.