Galatasaray'ın yeni transferinden açıklamalar. ''Umarım Mayıslar bizim olur''

Galatasaray'ın yeni transferinden açıklamalar. ''Umarım Mayıslar bizim olur''
Galatasaray'ın yeni transferi Kazımcan Karataş, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezon Altay forması ile gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken ve Galatasaray''a transfer olan Kazımcan Karataş, takımın Avusturya kampında konuştu. GS TV''ye açıklama yapan 19 yaşındaki sol bek, giyeceği forma numarasını açıkladı.

''''SAHAYA ÇIKMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM''''

Galatasaray''a geldiği için mutlu olduğunu belirten Kazımcan Karataş, "Şanlı formamızla sahaya çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Heycanlıyım, umarım benim ve Galatasaray ailesi için güzel başarılara imza atarım. İlk günden beri sıcakkanlılığı ve aile ortamını bana hissettirdiler. Bu aile ortamında bulunduğum için huzurluyum." ifadelerini kullandı.

''''SOL BEKTE KENDİMİ DAHA RAHAT HİSSEDİYORUM''''

Sol bekte daha iyi hissettiğini söyleyen genç oyuncu, "Geçen sezon sol bek ağırlıklı sezon geçirdim. Okan hocayla bu konu hakkında henüz konuşmadık. Ama hocamız bana nerede görev verirse orada oynamaya hazırım. Sol bekten öne çıkışlarda daha rahat hissediyorum ve daha güvenli oluyorum. Bu yüzden de sol bek mevkisinde kendimi daha iyi hissediyorum." dedi.

''''HER BASAMAĞI SIRA SIRA GEÇMEK LAZIM''''

Galatasaray''a transferinin ardından Milli Takım hayalinden bahseden Kazımcan, "Altay''da futbola başladım. Herkesin hayali olan o forma altında A takımda oynamak. Herkese nasip olmuyor. Geçen sezon iyi bir sezon geçirdim. Ardından Galatasaray''a transfer oldum. Her basamağı sıra sıra geçmek lazım. Birden çıkarsak, birden düşmemiz de kolay olabiliyor. Daha yeni Ümit Milli''ye çağırıldım. Zamanla A takıma da çağırılıp, süre bulmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

''''88 GÜZEL VE HOŞ BULDUĞUM BİR NUMARA''''

Sarı-Kırmızılılar''da giyeceği sırt numarasını açıklayan Kazımcan Karataş, "Kendimi saha içinde özgür ve güvenli hissediyorum. Sağımdaki solumdaki oyuncu iyi olduğu sürece ben de katkı veriyorum. 88 güzel ve hoş bulduğum bir numara. Bu sene Galatasaray formasıyla 88 numarayı giyeceğim." diye konuştu.

''''TÜRK FUTBOLUNUN DEĞERLİ BİR HOCASI''''

Teknik Direktör Okan Buruk hakkında konuşan 19 yaşındaki sol bek, "Okan hoca tabii ki de takip ettiğim bir hocaydı. Türk futbolunun değerli bir hocası. Onunla çalıştığım için ayrı bir mutluyum. Okan hocayla görüştüğüm zamanlarda da o sıcakkanlılığını hissettirdi. Galatasaray''ın ne kadar büyük bir camia olduğunu söyledi. Ben de şartlar oluştuğunda geleceğimi söyledim. Şartlar oluştu ve Galatasaray''a transfer oldum. İnşallah daha uzun yıllar bu formaya hizmet ederim." açıklamasını yaptı.

''''UMARIM MAYISLAR BİZİM OLUR''''

Son olarak taraftara da mesaj gönderen Kazımcan, "Avusturya''ya indiğimiz zaman büyük bir camianın bir parçası olmak için elimden geleni yapacağımı bir kez daha hissettim. Biz sahada savaşacağız, taraftarlar da tribünde savaşsın. Umarım Mayıslar bizim olur." dedi.