Kazmalarla kazıp çatıdan içeri girdiler. Polisleri damda görenler şaştı kaldı

Kazmalarla kazıp çatıdan içeri girdiler. Polisleri damda görenler şaştı kaldı
 Antalya'da, metruk bir iş yerinin tavan arasında çürümüş halde bir ceset bulundu. Mahalleli, bulunan cesedin kime ait olduğunu ve nasıl öldüğünü merak ediyor.

DHA - Kepez''de Fabrikalar Mahallesi 3001 Sokak''ta bulunan metruk bir iş yerine alkol kullanmak için giren iki kişi, gelen kötü koku üzerine cep telefonu ışığının yardımıyla bir boşluktan tavan arasına çıktılar. Bu kişiler, çıktıkları tavan arasında ceset ve kemik parçalarını fark edince 112 Acil Çağrı Merkezi''ne ihbarda bulundu. Adrese kısa sürede gelen itfaiye ve polis ekipleri, cesedin bulunduğu yere ulaşmak için kazma kürek ve balyoz kullandı. Yapılan inceleme sonucu, cesedin büyük bölümünün çürüdüğü ve kemiklerin kaldığı belirlendi. Üzerinde kimlik bilgisine rastlanmayan cesedin, 3- 4 aylık olduğu tahmin ediliyor. Ceset, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis, olay hakkında başlattığı soruşturmayı sürdürürken, mahalleli cesedin kime ait olduğunu ve nasıl öldüğünü merak ediyor. Terk edilmiş iş yerine giren çıkan kişilerin belli olmadığını belirten Hatice Bulut, "Dün baktım kalabalık var. Tavan arasında ceset bulunduğunu öğrenince çok şaşırdım. Kimdir nedir çok merak ediyorum. Tavan arasında bulunması, merakımı artırdı. İnşallah kısa süre içinde kimliği ve neden öldüğü ortaya çıkar" diye konuştu.

Yaşı sebebiyle evinden çıkamadığını ve çok meraklandığını ifade eden Ramazan Özbek ise "Sürekli alkol almak için giren çıkanlar oluyordu. Dün ceset bulunduğu ortaya çıkınca çok merak ettim. İnşallah kısa süre içinde olay çözülür ve merakımız gider" ifadelerini kullandı.