Kenan İmirzalıoğlu: Evet kız babası oluyorum...

Kenan İmirzalıoğlu: Evet kız babası oluyorum...
Kenan İmirzalıoğlu ile 4 yıl önce evlenen Sinem Kobal'ın 4 aylık hamile olduğu haberi gündeme bomba gibi düştü. Kenan İmirzalıoğlu ile kendisi gibi oyuncu eşi Sinem Kobal çekirdek aile olma yolunda. Çiftin yakın çevresinin doğruladığı haber sonra Emirgan'da görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu'ndan ilk açıklama geldi.

Kenan İmirzalıoğlu ile kendisi gibi oyuncu eşi Sinem Kobal çekirdek aile olma yolunda. Kim Milyoner Olmak İster sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ile 4 yıl önce evlenen Sinem Kobal'ın 4 aylık hamile olduğu haberi  gündeme bomba gibi düştü.

Çiftin yakın çevresinin doğruladığı haber sonra Emirgan'da görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu'ndan ilk açıklama geldi. İlk kez baba olmanın heyecanını yaşayan Kenan İmirzalıoğlu kız babası olacağını ve heyecanını anlattı...

Baba olmaya hazırlanan İmirzalıoğlu, "Bebeğimizi kucağımıza almak için çok heyecanlıyız. Sinem'in de keyfi yerinde, sağlıklı ve çok mutlu" dedi.

İlk kez anne ve baba olacak çiftten Sinem Kobal 32 yaşında, Kenan İmirzalıoğlu ise 45 yaşında...

4 aylık hamile olan ve kız bebek bekleyen Sinem Koba'ınl özel hoca eşliğinde online hamile yogasına başladığı söyleniyor...