Kendini koruma kurslarına yoğun ilgi

Kendini koruma kurslarına yoğun ilgi
Bölgemizdeki savaşlar sebebiyle ülkeye yönelik kontrolden çıkan mülteci akını ve artan asayiş olayları sonrası sokakta güvenliğin sorun haline gelmesiyle kendini koruma teknikleri öğreten spor salonlarına talep yükseldi.

İstanbul''da Avrupa ve Anadolu yakasında iki ayrı yerde kurduğu merkezde hizmet veren Teyyar Tosun her kesimden insanların kurslara ilgi gösterdiğini söyledi.

Bu alandaki ihtiyacı görerek Nişantaşı ve Pendik''te 2 şube açtıklarını belirten Teyyar Tosun şunları söyledi: "Kardeş Azerbaycan''ın Şuşa kentinin işgalden kurtarılmasında Türk Özel Timleri''nin gösterdiği başarı bize ilham oldu. Biz de özel timlerimizin sergilediği profesyonel anlayışı örnek alarak bu merkezi kurduk. Bölgemizdeki askeri operasyonlar ve savaşlara ilaveten İstanbul''da günden güne artan nüfusu, kontrol dışı gelen göçmen sayısının çoğalması bu okulu açmamızı zaruri kıldı. Okula olan talep vatandaşlarımız kendilerini profesyonelce savunmaya verdiği önemi açıkça ortaya koyuyor. Ders ve antreman programlarımızı katılımcıların uygun saatlerine göre düzenliyoruz. Her geçen gün artan ilgi, ne kadar yerinde bir iş yaptığımızı gösteriyor. İnsanların kendilerini savunması ve güvenliği için oluşturduğumuz bu ortamdan hem onlar hem de biz çok memnunuz."