"Kendisini AKP valisi zanneden..."

"Kendisini AKP valisi zanneden..."
İYİ Parti İl Başkanı'nın randevu talebine yanıt vermeyen Antalya Valisi Valisi Karaloğlu’nu sert sözlerle eleştiren İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, "Kendisini AKP valisi zanneden bu zihniyetini bir an önce değiştirmeye davet ediyorum” dedi.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’in randevu talebine cevap vermemesini Meclis’te eleştiren İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Kendisini AKP valisi zanneden bu zihniyetini bir an önce değiştirmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Meclis Genel Kurulu’nda söz alan Türkkan, şu ifadeleri kullandı:

“Antalya Valisi’nin kendisini AKP valisi zanneden bu zihniyetini bir an önce değiştirmeye davet ediyorum. Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu, maaşını içinde İYİ Partililerin de bulunduğu milletin vergisinden almaktadır. Adalet ve Kalkınma Partili milletvekillerinden veya teşkilatlarından değil milletimizden almaktadır. Milletimizin temsilcilerine, milletimizin siyasi organlarına randevu vermekten imtina eden bu valiyi öncelikle nezakete sonda devlet edep ve adabına davet etmek istiyorum."