Kerem Bürsin La Casa De Papel dizisinin profesörü ile ortak oldu

Kerem Bürsin La Casa De Papel dizisinin profesörü ile ortak oldu
Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, önceki gece Etiler'deydi. Muhabirlerin sorularını yanıtladı. La Casa De Papel dizisinde profesör rolü ile dünyaya açılan Alvaro Morte ile görüşmesi üzerine açıklamada bulundu.

Kerem Bürsin, Etiler’de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. İspanya’da La Casa De Papel dizisinde profesör rolü ile Dünya’ya açılan Alvaro Morte ile görüşmesi ve tanışması üzerine konuşan Bürsin, “Alvaro ile çok güzel geçti” dedi.

Basın mensuplarının, “Alvaro Morte veya Antonio Banderas ile bir projede yer alır mısınız peki?” sorusuna Bürsin, “Bazı görüşmelerimiz oldu. İspanya’da da iyi karşılandık, güzeldi her şey” cevabını verdi.

Alvaro Morte ile ortak bir projenin olacağının müjdesini de veren oyuncu, "Alvaro ile bayağı bir şeyler konuştuk. Türkiye’de sinema sektörünü, dünya genelinde sinema sektörünü konuştuk."
"Bir işe ortak girdik kendisi ile, o yüzden onları konuşuyoruz. Beraber olduğumuz ortaklık başka bir şey, ama o yapacağımız ortaklığı da sinemaya aktaracağız" dedikten sonra, aracına bindi.
 

İlgili Haberler