Şafak Sezer’den Kerem Bürsin’e olay gönderme: Daha çok ekmek yemesi lazım

Şafak Sezer’den Kerem Bürsin’e olay gönderme: Daha çok ekmek yemesi lazım
Kerem Bürsin’in “Yabancı oyuncular kendilerini bir bok sanmıyor. ‘Dünyaları ben yarattım’ diye bağırmıyorlar” sözleri tepki çekti. Bürsin’in sözlerine cevap veren Şafak Sezer, Türk oyuncuların dünyaya taş çıkartacak oyuncular olduğunu söyledi ve ekledi: Antonio Banderas’ın yanında fotoğraf çektiren genç arkadaş Kerem Bürsin’in öyle kelimeleri kullanması için daha çok ekmek yemesi lazım.

Oyuncu Kerem Bürsin’in “Yabancı oyuncular kendilerini bir bok sanmıyor. ‘Dünyaları ben yarattım’ diye bağırmıyorlar. Oyunculuğa dair bir ders verecek olsam, ‘oyuncu olursan insanlığı unutma’ olurdu” sözleri tepki çekti. 

Raffles Hotel’de gerçekleşen ‘60. Yıl Avrupa Marka Ödül Töreni’ne katılan Şafak Sezer, Bürsin’in sözlerine cevap verdi.

Snob Magazin''in haberine göre Sezer, şöyle konuştu: “İçinde yatan da şımarmak yani.  Çünkü bu meslek karşındaki insanın “sizi çok seviyorum” diyerek şımartmasıyla oluyor. O yüzden Türkiye’de öyle oyuncular, öyle kaliteli aktiristler var ki,  dünyaya taş çıkartırlar. 19 saat, 20 saat çalışıyorlar. Kerem Bürsin, Antonio Banderas’ın yanında fotoğraf çektiren genç arkadaşın öyle kelimeleri kullanması için daha çok ekmek yemesi lazım”  
 

İlgili Haberler