'Kim Milyoner Olmak İster'de ters köşe eden soru. Kenan İmirzalıoğlu kendi adını görünce şoke oldu

'Kim Milyoner Olmak İster'de ters köşe eden soru. Kenan İmirzalıoğlu kendi adını görünce şoke oldu
ATV ekranlarında yayınlanan ‘Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde, ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun karşısına çıkan soru şaşırttı. Kenan İmirzalıoğlu'nun daha önce yer aldığı proje hakkındaki soruyu gören yarışmacı Çağla Kaymak, zorlu dakikalar yaşadı.

‘Kim Milyoner Olmak İster''in son bölümünde ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu''nun karşısına çıkan soru herkesi şaşkına çevirdi. Kenan İmirzalıoğlu''nun daha önce yer aldığı proje hakkındaki soruyu gören yarışmacı Çağla Kaymak, zorlu dakikalar yaşadı.

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu''nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan ''Kim Milyoner Olmak İster?'' yarışması, sorulan sorularla ve renkli yarışmacılarıyla sık sık gündeme geliyor. Sanattan spora, matematikten tarihe kadar pek çok konunun yer aldığı yarışmanın son bölümünde yaşananlar ise sosyal medyada yankı uyandırdı.

İKİNCİ BARAJ SORUSU

12 sorudan oluşan fenomen yarışmaya katılan 34 yaşındaki İç Mimar Çağla Kaymak, hayalinin Afrika''ya gidip bebek aslanları görmek olduğunu söyledi. Başarılı performansıyla ilk soruları rahatlıkla yanıtlayan yarışmacı, ikinci baraj sorusu olan yedinci soruya kadar ulaşmayı başardı.

YARIŞMACIYI HEYECANLANDIRAN SORU

Soruyu okumak için derin bir nefes alan Kenan İmirzalıoğlu, kendisi hakkındaki soruyu görünce şoke oldu. Hem stüdyodaki hem de ekran başındaki izleyenleri şaşırtan "Uğur Yücel''in yönettiği, başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu ve Olgun Şimşek''in yer aldığı 2004 Antalya Altın Portakal Film Festivali''nde ''En iyi Film'' ödülünü alan film hangisidir?" sorusu yarışmacıyı heyecanlandırdı.

JOKER HAKKINI KULLANDI

30.000 bin TL değerindeki soruyu yanıtlamakta zorlanan yarışmacı yüzde 50 joker hakkını kullanmaya karar verdi. "Kabadayı" ve "Uzun Hikaye" seçeneklerinin elenmesiyle uzun bir süre düşünen yarışmacı A Şıkkı "Ejder Kapanı" dedi.

2 BİN TL İLE VEDA ETTİ

Cevabın yanlış olduğunu gören Kaymak, büyük bir üzüntü yaşadı ve Kenan İmirzalıoğlu kendisine Ejder Kapanı filminin 2009 yılında çekildiğini hatırlattı. Yarışmacı 2000 TL ile yarışmaya veda etti.

İlgili Haberler