Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu Twitter'da gündemde

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu Twitter'da gündemde
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun sosyal medya kendisi için "Kırklareli Belediye Başkanı ancak getir götürümü yapar" şeklinde paylaşım yapan gence verdiği cevap gündem oldu.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun sosyal medyada yaptığı bir paylaşım sosyal kullanıcılarını tebessüm ettirdi.

Bir Twitter kullancısının "Kırklareli Belediye Başkanı ancak getir götürümü yapar" şeklindeki paylaşımını alıntılayan Kesimoğlu, "Anladım kardeşim, peki bundan şeyin haberi var mı mesela benim?" ifadelerini kullandı.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun Twitter hesabından yaptığı paylaşım yarım saat içinde binlerce kişi tarafından retweet edilirken, 70 binden fazla da beğeni aldı.

basliksiz-1-223.jpg

"BAŞKANA BAK, KIRKLARELİ'NE BİLET ALDIRACAK"

Bazı Twitter kullanıcıları Kesimoğlu’nun paylaşımının altına “Başkana bak, durduk yere Kırklareli’ne bilet aldırcak”, “Nesin sen… Dünyanın en sempatik belediye başkanı falan mı” şeklinde yorumlar yaptı.

CHP ADAY GÖSTERMEDİ, BAĞIMSIZ SEÇİLDİ

CHP’nin aday göstermemesi üzerine Kırklareli’nde 31 Mart Yerel Seçimlerine bağımsız aday olarak girip 112 oy farkla kazanan Kesimoğlu, 2014’ten beri Kırklareli Belediye Başkanlığı görevini yürütüyor.