Kıvanç Tatlıtuğ: Her gün başka türlü sevmeyi öğrendim

Kıvanç Tatlıtuğ: Her gün başka türlü sevmeyi öğrendim
Mutlu bir evlilikleri olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, geçtiğimiz aylarda bebek müjdesi vermişti. Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde oğulları Kurt Efeyi kucaklarına aldı. Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin oğulları Kurt Efe'nin altın sarısı saçları ile babası Kıvanç Tatlıtuğ'a benzediği konuşuluyordu. Baba olmanın heyecanını yaşayan Tatlıtuğ, 'L'Officiel'e çok özel açıklamalarda bulundu.

2014 yılında yayınlanan Kurt Seyit ve Şura dizisinin setinde aşk yaşamaya başlayan Kıvanç Tatlıtuğ veBaşaj Dizer, 2016 yılında Paris''te sadece 40 kişinin katıldığı bir törenle nikah masasına oturdu. Çiftin, Kurt Efe adını verdikleri oğulları da 15 Nisan''da dünyaya geldi. Kapak yüzü olduğu L''Officiel dergisine röportaj veren Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer''e olan aşkını anlattı.

"ONUN GÖZLERİNDEKİ MUTLULUĞU HİSSEDİNCE KARNIM DOYUYOR"

Sevgisinin her geçen gün arttığını belirten başarılı oyuncu, "Başak''ı her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim. Çünkü çok sevmek yetmedi. Bir insanı sevmek, onun mutluluğu için çaba gösterdiğinde başlıyor. Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor. Bu öyle bir şey. Onun yapmış olduğu şeyleri, seçimlerini desteklemek en önemlisi. Yoksa herkes evleniyor. Evleniyorsun işte... Devamını getirebilmek asıl mesele" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler