Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğrafa HSK'dan açıklama

Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğrafa HSK'dan açıklama
HSK Başkanvekili Mehmet Yılmaz, ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektiren hakimin, oyuncunun davasına bakan isim olmadığını açıkladı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektirerek, söz konusu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan hakim tartışmaları da beraberinde getirmişti.

Hakimin "Sahte fatura düzenleme ile vergi kaçırma" iddiasıyla yargılanan Tatlıtuğ'un davasına bakan isim olduğu iddiaları tepkilere neden olurken, konuya ilişkin HSK'dan ikinci bir açıklama geldi.

HSK Başkanvekili Mehmet Yılmaz, fotoğrafa ilişkin yaptığı açıklamada "İlgilinin yargılandığı mahkemenin 13. Asliye Ceza Mahkemesi olup, fotoğrafta yer alan Hakimin 12.Asliye Ceza Mahkemesi hakimi olduğudur" ifadelerini kullandı.

Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Yılmaz, "Hakim ve film yıldızının sosyal medya da yer alan Fotoğrafı üzerine başlatılan incelemede ilk saptanan resmi gerçek, İlgilinin yargılandığı mahkemenin 13. Asliye Ceza Mahkemesi olup, Fotoğraf da yer alan Hakimin 12.Asliye Ceza Mahkemesi hakimi olduğudur" dedi.

İlgili Haberler