Kızım son bölüm ve 16. bölüm fragmanı

Kızım son bölüm ve 16. bölüm fragmanı
Kızım 15. son bölümü bu akşam izleyicisi ile buluşacak. Son bölümde; Asu alkolün etkisiyle kızı Öykü'ye zor anlar yaşatıyor. Öykü velayet davasında annesi Asu'nun yanında kalmak istediğini söylüyor. Peki, Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?...

Kızım 15. son bölümü bu akşam yayınlanacak. Hemen ardından Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlacak mı? Şeklinde sorular gelmeye başlayacak. Ama öncesinde Kızım dizisinin son bölümünde, Mertcan Öykü'nün evine ders çalışmaya gelir. Demir ise, kızının Mertcan ile birlikte ders çalısmasını kıskanıyor ve kıskançlık krizlerine giriyor. Öte yandan Öykü Asu ile dışarıya çıkıyor ve Asu'dan, "Sen bana neden anne demiyorsun?" şeklinde bir soru ile karşılıyor. Ne cevap vereceğini bilemeyen Öykü bu soruyu sessizlikle karşılıyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Asu Öykü'yü bir mekana götürüp eğlenmek istediğini söylüyor. Mekan kapısından içeri alınmayan Asu çılgına dönüyor. O itişme sırasında ise Öykü yere düşüyor.

ÖYKÜ ASU'NUN YANINDA KALMAYA KARAR VERDİ

Öykü, Demir'in babalık testi için DNA testi yaptıracağını duyuyor ve babasına "Sen benim babam mısın, değil misin?" diye soruyor. Demir, DNA testi sonucunu Öykü'ye veriyor ve zarfı açmadığını söylüyor. Demir, daha sonra DNA testi sonucu olan kağıdı yırtıp artıyor ve "Sen benim kızımsın" diyor.  Öte yandan Demir hayatının ikinci şokunu yaşıyor. Velayet davası günü geldiğinde Öykü annesi Asu'nun yanında kalmak istediğini söylüyor.

KIZIM 16. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından Kızım 16. bölüm fragmanında yayınlanması bekleniyor. Konuyla ilgili detaylar geldikçe haberimizde olacaktır.

KIZIM SON BÖLÜM NE OLDU

Kızım 15. bölümde; Öykü'nün okuldan gelen erkek arkadaşı, Demir'i kıskandırıyor. Asu ile Öykü bir araya geliyorlar. Asu, Öykü'ye "Neden bana anne demiyorsun" diye soruyorve onu alkollü bir mekana götürmek istiyor. İkili kapıdan içeri alınmıyor. Çıkan arbede de Öykü yere düşüyor. Asu daha da sinirlenip hırçınlaşıyor.