Konya'da bariyer otomobili delip profesöre ok saplandı

Konya'da bariyer otomobili delip profesöre ok saplandı
Konya’da kontrolden çıkan otomobil bariyerlere ok gibi saplandı. Kazada, otomobil sürücüsü Ankara’da özel bir hastanede görevli Prof. Dr. Kadir Okhan Akın (52) yaşamını yitirirken kızı Yelin Su Akın ise yaralandı.

DHA'nın haberine göre, korkunç kaza dün akşam saatlerinde Konya- Ankara karayolu Altınekin kavşağı yakınında meydana geldi. Prof. Akın yönetimindeki 06 ZCP 27 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil, çarptığı bariyere ok gibi saplandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde sürücü Akın’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan kızı Yelin Su Akın ise ambulansla Cihanbeyli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yelin Su, tedavisinin ardından taburcu edildi. Otopsi işlemleri tamamlanan Prof. Dr. Kadir Okhan Akın'ın cenazesi, Ankara'dan gelen ailesine teslim edildi. 

yenicag-kaza-prof-2.jpgyenicag-kaza-prof-3.jpgyenicag-kaza-prof-4.jpgyenicag-kaza-prof-5.jpgyenicag-kaza-prof-6.jpgyenicag-kaza-prof-9.jpg

 

İlgili Haberler