Konyaspor'da korona virüs şoku

Konyaspor'da korona virüs şoku
Süper Lig'in 20.haftasında DG Sivasspor ile karşılaşacak İttifak Holding Konyaspor, futbolcular ve personelden gelen kötü haberle sarsıldı.

Bugün saat 13.30''da sahasında Demir Grup Sivasspor''u ağırlayacak İH Holding Konyaspor''da, Sivasspor maçına dakikalar kala korona virüs şoku yaşandı.

1 teknik heyet ve 2 kulüp personelinin korona virüs testleri pozitif çıkarken üst yolunum yolu enfeksiyon bulguları tespit edilen 3 oyuncu ise Sivasspor maçı kadrosundan çıkartıldı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada korona virüs oldukları anlaşılan 3 kişinin izolasyon ve tedavi protokollerine başlanıldığı belirtildi. Serdar Gürler, Alper Uludağ ve Ertan Ersu da ise üst solunum yolu enfeksiyonuna rastlanıldı. Açıklamada, ''''Üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları tespit edilen 3 oyuncumuz ise tedbir amaçlı olarak Demir Grup Sivasspor maç kadrosundan çıkarılmıştır. Futbolcularımız Oğulcan Ülgün ve José M''Poku''nun tedavi ve  saha çalışmaları performans antrenörümüz ile fizyoterapist eşliğinde devam etmektedir'''' denildi.