Can Ataklı'dan bomba iddia! Süper Lig hakemlerine Rıdvan Dilmen operasyonu

Can Ataklı'dan bomba iddia! Süper Lig hakemlerine Rıdvan Dilmen operasyonu
Korkusuz Gazetesi yazarı Can Ataklı, Süper Lig'de 13 hakeme yapılan operasyonun sebebi olarak Rıdvan Dilmen'i işaret etti. Ataklı, Dilmen'in hakem Fırat Aydınus'u MHK başkanı yapmak istediğini iddia etti.

Süper Lig''de aralarında Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve Ali Palabıyık gibi 13 ismin sezon sonuna kadar maç yönetmeyeceği açıklamasının yankıları halen sürüyor.

Hakemlerin görevlerinden neden alındığı tam olarak bilinmezken, Korkusuz yazarı Can Ataklı''dan bomba bir iddia geldi. Ataklı, operasyonun sebebi olarak Rıdvan Dilmen''i işaret etti.

Ataklı, "Hakemlere Rıdvan Dilmen operasyonu" başlıklı yazısında, "Rıdvan Dilmen Beylerbeyi’ndeki Mustafa Erdoğan’ın ofisine Fırat Aydınus’u getirmiş ve kulislere başlamış. Bunu öğrenen Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı ile konuşmuş ve “Bu nasıl iş, bunu önlememiz gerek” demiş. Zaten hakemlere yönelik ağır eleştirilerin gündemde olması ve bazı hakemler hakkında ciddi şaibelerin çıkması da bahane edilerek başta Fırat Aydınus olmak üzere 13 hakem kapı önüne konmuş" diye yazdı.

Ataklı yazasında ayrıca MHK Başkanı Gündoğdu ile hakem Fırat Aydınus arasında geçtiği iddia edilen bir olaya da yer verdi:

“Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu, deneyimli hakem Fırat Aydınus’un başkan olmak için kulisler yaptığını öğrenince “hafif mobing” uygulamaları da yapmış. Örneğin Fırat Aydınus internet üzerinden yapılan sanal bir toplantıya sakal tıraşı olmadan ve ayağında şortla katılmış. Bir süre sonra Aydınus, başkana ‘Bana neden maç vermedin yine?’ diye sorunca Gündoğdu, ‘Toplantıya sakal tıraşı olmadan katılan adama ben maç falan vermem’ cevabını vermiş.”

İlgili Haberler