Sedat Peker’de 5 gündür derin sessizlik. İyileşince hangi konuları işleyecek

Sedat Peker’de 5 gündür derin sessizlik. İyileşince hangi konuları işleyecek
Korona virüse yakalanan Sedat Peker, 22 Temmuz tarihinden bu yana açıklama yapmıyor. Peker’in iyileştiğinde hangi konuları işleyeceği merak konusu oldu.

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiası ile hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker''den ailece korona virüse yakalandıklarını duyurduğu 22 Temmuz tarihindeki açıklamamasından bu yana yeni bir açıklama gelmedi. 

Sedat Peker''e yakın çevreler bu durumu ''fırtına öncesi sessizlik'' olarak değerlendirse de Peker ve ailesinin son sağlık durumu hakkında bir bilgi bulunmuyor. 

Peker, hastalığına ilişkin yaptığı son açıklamada, “Benim hastalığım biraz ağır geçiyor, akciğerimde küçük bir bölgeye de nüfuz etmiş ancak Yüce ALLAH’ın izniyle bize bir şey olmaz. Biz ne savaşlar gördük, bunlar bize olsa olsa tatbikat olur. Sizlerin duası ve Yüce ALLAH’ın yardımı bizimle olduktan sonra hiçbir şey olmaz.” ifadelerini kullanmıştı.

Peker’in iyileşmesinin ardından hangi konuları işleyeceği de büyük merak konusu oldu.

Öte yandan Sedat Peker, bizzat açıklama yapmasa da önceden yaptığı açıklamalara ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''nun katıldığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi''nin mart ayındaki toplantısında yayınlanan "Ulusal Alanda Faaliyet Gösteren Organize Suç Örgütleri ve Eleman Sayıları" listesinde yer alan Drej Ali diye bilinen Ali Yasak''ın oğlunun düğününe ilişkin yeni görüntüleri Oda TV yayınladı. 

İlk olarak Sedat Peker''in fotoğraflarını yayınladığı düğüne ilişkin Oda TV''nin yayınladığı fotoğraflarda ''suç örgütleri'' listesinde ismi bulunan Mehmet Fatih Bucak ile Bakan Soylu''nun babası Hasan Soylu''nun yan yana çekilmiş fotoğrafları da yayınlandı.

PASAPORTU İPTAL EDİLDİ

Bu süreçte yaşanan bir diğer gelişme Emre Olur''un pasaportunun iptal edilmesi oldu. 

Sedat Peker''in basın danışmanlığını yapan Olur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İnsanlara zulüm ediyorsunuz, pasaportlarını iptal ediyorsunuz, psikolojik baskı uyguluyorsunuz. Bu benim için de geçerli. Benim de pasaportumu haksız ve hukuksuz yere iptal ettiniz. Sebebi ise sadece Sn. Sedat PEKER’e olan sevgimden ve kardeşliğimden. Dar ağacına bile götürseniz saygı ve sevgi beslediğimiz insandan bizi ayıramayacaksınız. Biz artık sizinle ''ahiretlik olduk.''" ifadelerini kullandı.
 

İlgili Haberler