Korona virüslü sporcu sahaya çıktı. Resmen skandal

Korona virüslü sporcu sahaya çıktı. Resmen skandal
Fransa'da Erman Kunter'in Cholet'nin Asvel'i ağırladığı maçta skandal bir olay meydana geldi. Karşılaşmaya dakikalar kala Asvel'den Norris Cole'un virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Basketbol maçında korona skandalı

NTV Spor'da yer alan habere göre Fransa Basketbol Ligi'nde skandal bir olay meydana geldi. Erman Kunter'in çalıştırdığı Cholet'nin Asvel'i ağırladığı maçta, bir basketbolcunun virüs testinin pozitif olmasına rağmen 40 saniye boyunca sahada kaldığı ortaya çıktı.

ERMAN KUNTER'İN TAKIMI İLE KARŞILAŞTILAR

Olay Erman Kunter'in çalıştırdığı Cholet'nin Asvel'i ağırladığı maçta oldu. Karşılaşmaya dakikalar kala Asvel'den Norris Cole'un virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Birleşik Amerikalı oyuncu, haberi ısınma sırasında aldı. Bu sırada ilk 5'ler belirlenmişti. Kurallar gereği, ilk 5'te başlayacak oyuncuların bildirilmesinin ardından herhangi bir oyuncunun sahadan çıkmasına izin verilmiyor.

DİĞER OYUNCULARLA DA SELAMLAŞTI 

40 saniye parkede kalan Norris Cole, seramonide diğer oyuncularla da selamlaştı. Skandala dönen olayı, Asvel yardımcı antrenörü Freddy Fatua açıkladı, "Lig yönetimini uyardık. Ancak listede adı yazdığı için oyuncuyu kadrodan çıkartamadık. Benden ne istendiyse onu yaptım" dedi.

Asvel'de başantrenörlük yapan Başkan Tony Parker'ın kardeşi TJ Parker ile oyunculardan Matthew Strazel ve Kevarrius Hayes'ın test sonuçları pozitif çıkmıştı. Cholet belediye başkanı da tüm sorumluları ve federasyonu mahkemeye vereceğini duyurdu.