Et yedikten sonra bir bardak tüketin. Yağ sorununuz kalmasın

Et yedikten sonra bir bardak tüketin. Yağ sorununuz kalmasın
Kurban’dan sonra baş gösteren yağ sorunu korkulu rüyanız olmaktan çıkıyor. Detaylar haberimizde…

CNN Türk’ün haberine göre; Et yedikten sora şişkinlik ve hazımsızlık en çok şikâyet edilen sağlık problemler olduğu vurgulandı. Peki, et yedikten sonra hangi içecek vücudu rahatlatır? Vücuttaki yağları eriten içecekleri bir araya getirildi.

İŞTE ETTEN SONRA TÜKETİLEBİLECEK İÇECEKLER...

LİMONLU İÇECEK

Limonlu içecek Etten sonra vücudu tazeleyen ilk içecek buzlu limondur. Limonlu buz, taze bir tada sahip olmasının ve susuzluğu giderebilmesinin yanı sıra yüksek C vitamini içerir ve midemize giren et yemeklerindeki yağ seviyelerini etkisizleştirmek için de kullanılabilir.

YEŞİL ÇAY

Yeşil çay, yağlı yiyeceklerin riskinden kaçınmak için yeşil çay harika bir içecektir. Yeşil çay yüksek antioksidan içeren bir içecektir.

SALATALIK

Salatalık, et yedikten sonra salatalık yemeyi tercih edebilirsiniz ya da salatalığı içeceğe dönüştürebilirsiniz. İsteğe göre salatalık suyunuza birkaç damla limon veya şeker ekleyebilirsiniz.

KARPUZ SUYU  

Karpuz suyu etten sonra tüketilebilecek içecekler arasında yer alıyor. Karpuz suyu, diğer atık sulara kıyasla daha yüksek su içeriğine sahiptir. Yüksek C vitamini içeriği, vücudunuzda bulunan yağın hafifçe kaybolmasına neden olabilir.

DOMATES SUYU

Domates suyu tüketimi, vücudunuzu zararlı maddelerden nötralize etmeye yardımcı olabilir. Domates suyu yüksek antioksidan içerir.

İlgili Haberler