Kurtlar Vadisi'nin ünlü oyuncusu HDP'ye katıldı

Kurtlar Vadisi'nin ünlü oyuncusu HDP'ye katıldı
Kurtlar Vadisi dizisinde Eren Eylül karakterine hayat veren Kerem Fırtına HDP'nin 5. Olağan Büyük Kongresi'nde Danışma Kurulu'na girdi.

HDP''nin 5. Olağan Büyük Kongresi Ankara Spor Salonu''nda pazar günü gerçekleştirildi. Kongre''de HDP''nin 5''inci Büyük Konferans kararı olan Danışma Kurulu da ilan edildi. Teklif götürülen 43 isimden bir Danışma Kurulu oluşturuldu.

OYUNCU KEREM FIRTINA DA KURULA GİRDİ

Danışma Kurulu''nda Erdoğan Aydın, Ayşe Erzen, Akın Birdal, Ahmet Türk, Ali Bayramoğlu, Sırrı Süreyya Önder, Sırrı Sakık gibi isimler yer aldı. Bu isimler arasındaki en dikkat çeken kişi ise oyuncu Kerem Fırtına oldu.

BAŞAK DEMİRTAŞ''LA BİR ARAYA GELMİŞTİ

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Eren Eylül karakteriyle çıkış yapan oyuncu geçen günlerde Diyarbakır Girişimci Merkezi''nde düzenlenen "Diyarbakır Sinema Buluşması"na katılmıştı. Diyarbakır''da cezaevinde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş''ın eşi Başak Demirtaş''la bir araya gelerek fotoğraf çektiren Fırtına, paylaşımına, "Ne diyebilirim ki. Buluşmaların en kıymetlisi" notunu düşmüştü.