Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta koronaya yakalanan isim belli oldu. Dizi çekimleri durdurulmuştu

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta koronaya yakalanan isim belli oldu. Dizi çekimleri durdurulmuştu
Show TV'de ekranlara gelen ve bir oyuncunun korona virüse yakalanması sonrasında çekimleri durdurulan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde, hangi oyuncunun korona virüse yakalandığı belli oldu.

Show TV'nin sevilen yapımları arasına girmeyi başaran ve başrollerini Aslıhan Hüner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Toygan Avanoğlu gibi tecrübeli isimlerin paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümleri, kadrodaki bir oyuncunun korona virüse yakalanması nedeniyle çekilememişti.

TV 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide korona virüse yakalanan oyuncunun Nilsu Berfin Aktaş olduğu öğrenildi. Gökçe Mollaoğlu karakteri ile seyirci karşısına çıkan Aktaş'ın tedavisine devam edildiği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

nilsu-aktas.jpg

Öte yandan diğer oyuncuların da korona virüs testinden geçirildiği ancak başka kimsede virüse rastlanmadığı öğrenildi. Yapım şirketinin diğer oyuncularda virüs çıkmamasına rağmen çekimlere 1 hafta ara verdiği ve yeni bölümlerin çekilmesine kısa süre içerisinde başlanacağı belirtildi. 

 

İlgili Haberler