Kylian Mbappe Barcelona'yı dağıttı. Şampiyonlar Ligi'nde PSG'nin gecesi

Kylian Mbappe Barcelona'yı dağıttı. Şampiyonlar Ligi'nde PSG'nin gecesi
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Paris Saint Germain, Kylian Mbappe'nin hat-trick yaptığı mücadelede Barcelona'yı 4-1 mağlup ederek çeyrek final kapısını araladı.

Şampiyonlar Ligi''nde son yıllarda birçok kez karşı karşıya gelen ve harika maçlar ortaya çıkaran iki takım, Barcelona ve PSG Nou Camp''ta karşı karşıya geldi. 

27. dakikada de Jong''un yerde kalmasıyla kazanılan penaltıyı Messi gole çevirdi ve Barça 1-0 öne geçti. 32''de Mbappe skora eşitliği getiren golü attı ve ilk yarı bu skorla 1-1 sona erdi. 

İkinci yarıda 65''te Mbappe Barcelona savunmasının hatasını iyi değerlendirdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. 70''te kullanılan serbest vuruşta Moise Kean kafayı vurdu ve Fransız ekibi adına farkı 2''ye çıkardı.

85. dakikada ise Paris Saint Germain kontratağında Mbappe ceza alanı içinde ayak içi plaseyle çok net bir vuruş yaptı ve takımını 4-1 öne geçirdi. 

Barcelona''da forvet hattında Griezmann ve Messi''nin bireysel çabaları ise işe yaramadı. Mücadelede Dembele de büyük hayal kırıklığı yarattı. Rövanş maçı 10 Mart''ta Parc des Princes''te...

İlgili Haberler