La Casa De Papel Türkiye geliyor

La Casa De Papel Türkiye geliyor
Netflix’in efsaneleşen dizisi La Casa De Papel Türkiye için uyarlanacak. Peki soygun nerede geçecek ya da karakterler kim olacak? İşte detaylar.

Peki soygun nerede olacak?

Netflix’in gelmiş geçmiş en popüler dizilerinden biri olan La Casa De Papel final sezonuyla izleyiciye veda etti. TeknolojiOku''dan alınan bilgilere göre; dizi bitmiş olmasına rağmen daha fırtına tam anlamıyla dinmiş değil.

Bilindiği üzere dizinin son sezonu iki kısım halinde yayınlanmıştı. Son yayınlanan 5 bölümlük ikinci kısım ile tüm soru işaretleri ortadan kalktı ve dizi mutlu sonla bitti.

İlginç bir şekilde Netflix bu dizinin Güney Kore versiyonunun da yapılacağını açıkladı. Bu durum hiç beklenmiyordu. Dolayısıyla insanlar bu haber sonrasında şaşırmışlardı.

Şimdi ise daha şaşırtıcı bir haberle karşınızdayız. Çünkü La Casa de Papel Türkiye geliyor! Evet yanlış okumadınız Türkiye.

Eğer iddialar doğruysa Netflix, Güney Kore’den sonra dizinin Türkiye versiyonu için de düğmeye basmış durumda.

İşin en heyecanlı noktası ise sonunda İstanbul karakterinin de diziye girecek olması. Peki dizideki yeni karakterler kimler olacak? Daha doğrusu klasikleşen La Casa De Papel şehirlerini kimler canlandıracak.

Şimdilik bu konuda net bir bilgi yok. Fakat şunu biliyoruz. Netflix’in sürekli anlaşma tazelediği oyuncular mevcut. Dolayısıyla daha önce Netflix projelerinde yer alan isimleri La Casa De Papel’in Türkiye versiyonunda görmek sürpriz olmayacak.

Şimdi gelelim dizide nerenin soyulacağına. Bilindiği üzere dizide ilk sezonda darphane soyuluyordu. Sonrasında ise koca bir ülkenin altın rezervi çalınıyordu.

Peki Türkiye versiyonunda gerçekten senaryo bu şekilde işlenebilir mi? Bu şimdilik merak konusu.

Dip not olarak belirtelim. Bu haber şimdilik dedikodu aşamasında. Muhtemelen önümüzdeki süreçte Netflix bu konu ile ilgili net bir açıklama yapacaktır.