Leicester City, Arsenal’i de devirdi

Leicester City, Arsenal’i de devirdi
Milli oyuncu Çağlar Söyüncü’nün formasını giydiği Leicester City Arsenal engelini kayıpsız geçti. Londra ekibini kendi sahasında 2-0 mağlup eden Leicester City, 26 puana ulaşarak maç fazlasıyla 3. Sıraya yükseldi.

Premier Lig’de sezona flaş bir giriş yapan Leicester City’nin yükselişi sürüyor. Milli oyuncu Çağlar Söyüncü’nün 90 dakika forma giydiği mücadelede Arsenal’i kendi evinde 2-0 mağlup eden Leicester City, maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. Arsenal ise üst üste 4. maçında puan kaybı yaşadı.

Premier Lig'de 12. hafta karşılaşmalarında Arsenal'i ağırlayan Leicester City, rakibini 2-0'lık skorla devirdi.

Bu sonuçla birlikte Leicester City ligdeki galibiyet serisini dört maça çıkarırken, sıkıntılı günler geçiren Arsenal ise üst üste oynadığı dördüncü maçında da puan kaybı yaşadı.

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün de ilk 11'de sahaya çıkıp 90 dakika forma giydiği maçta Leicester City'ye galibiyeti getiren golleri 68. dakikada Jamie Vardy ve 75. dakikada James Maddison kaydetti.

Bu sonucun ardından Leicester City 26 puana yükselerek maç fazlasıyla üçüncü sıraya yükselirken, Arsenal ise 17 puanda kaldı.