Polise yakalanan alkollü sürücü: Yakaladınız çok güzel oldu

Polise yakalanan alkollü sürücü: Yakaladınız çok güzel oldu
Bursa'nın İnegöl ilçesinde 200 promil alkollü yakalanan sürücü ile polis arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Sürücü polise, “2-3 bira içmişim evime gidiyorum, yakaladınız çok güzel oldu. Ehliyetim artık yok diye işten de çıkaracaklar" dedi.

Levent Kırca skecini anımsatan olay. Polise yakalanan alkollü sürücü: Yakaladınız çok güzel oldu

Bursa''nın İnegöl ilçesinde polisin huzur ve trafik denetimine takılan ve 200 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü Şahin A. kendisine ceza yazmak isteyen polis ekiplerine tepki göstererek “2-3 bira içmişim evime gidiyorum, yakaladınız çok güzel oldu. Ehliyetim artık yok diye işten de çıkaracaklar" diye konuştu.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kurban Bayramı öncesi ilçenin birçok farklı noktasında uygulama noktası oluşturuldu. Ana güzergahlarda kontrol noktası oluşturan ekipler sürücülerin kaçış güzergahı olarak kullanabileceği bölgelerde de denetimlerinin arttırdı. Orhaniye Mahallesi, Ankara Caddesi''nde oluşturulan kontrol noktasında polis ekipleri şüphe üzerine Şahin A. idaresindeki 77 ABF 942 plakalı otomobili durdurdu. Şahin A.''nın hareketlerinden şüphelenen polisler sürücünün otomobilden inmesini istedi.

“YAKALADINIZ ÇOK GÜZEL OLDU"

Polis ekipleri tarafından yapılan kontrolde 200 promil alkollü olduğu belirlenirken sürücü Şahin A. kendisine ceza yazmak isteyen polis ekiplerine "2-3 bira içmişim evime gidiyorum, yakaladınız çok güzel oldu. Ehliyetim artık yok diye işten de çıkaracaklar." diyerek tepki gösterdi.

Bir süre polis ekiplerine direnen Şahin A.''nın ehliyetine 6 ay süre el konulurken alkollü araç kullandığı için bin 339 TL ceza kesildi. (DHA)

İlgili Haberler