Liverpool - Porto maçında sahaya fırlayan çocuk topu alıp tribüne kaçtı. Güvenlik yakalayamadı tribündekiler de yardım etti

Liverpool - Porto maçında sahaya fırlayan çocuk topu alıp tribüne kaçtı. Güvenlik yakalayamadı tribündekiler de yardım etti
Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Liverpool, sahasında Porto'yu 2-0 mağlup etti. Mücadelenin sonuna ise küçük bir Liverpool taraftarı damga vurdu. Bitiş düdüğüyle sahaya giren genç, topu alıp tribünlere kaçtı.

Güvenlik yakalayamadı tribündekiler de yardım etti

Şampiyonlar Ligi B Grubu''nda Liverpool ile Porto karşı karşıya geldi. Anfield Road''da oynanan mücadele 2-0''lık Liverpool üstünlüğüyle noktalandı. Kırmızılara galibiyeti getiren goller Thiago Alcantara ve Muhammed Salah''tan geldi.

Bu sonuçla 5. maçında 5. galibiyetini elde eden ve 15 puana ulaşan Liverpool yoluna kayıpsız devam ederken, 5 puanlı Porto son maçlar öncesinde grubun 2. sırasında konumlandı.

TOPU KAPAR KAPMAZ KAÇTI

Mücadelenin bitiş düdüğüyle ise ilginç bir olay yaşandı. Genç bir Liverpool taraftarı, maçın topunu kapmak için sahaya koştu ve ardından kalabalığın arasına karıştı. Saha komiserlerini teker teker atlatan genç, hedefine ulaştı.

TRİBÜNDEKİLER DE YARDIM ETTİ

Tribündeki taraftarların da yardımıyla topu alan genç taraftarın, topla birlikte stadyumu terk ettiği ifade edildi.

İlgili Haberler