Liverpool taraftarlar kurulu oluşturacak

Liverpool taraftarlar kurulu oluşturacak
İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool, taraftarlarının, kulübün karar alma süreçlerinde söz sahibi olabilmeleri için yeni bir kurul oluşturacağını açıkladı. Kırmızılar'dan yapılan açıklamada, yeni sezon öncesi oluşturulacak Liverpool Taraftarlar Kurulu, çeşitli taraftar gruplarının temsilcilerini bünyesinde barındıracak.

AA''da yer alan habere göre, İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool, yeni sezon öncesinde taraftarlar için yeni bir oluşum kurulacağını duyurdu.

SÖZ SAHİBİ OLACAKLAR

Buna göre, kulübün karar alma süreçlerinde söz sahibi olabilmeleri için yeni bir kurul oluşturacak ve  taraftarlarının yönetim mekanizmasında temsil edilmesine olanak sağlayacak.

ÇEŞİTLİ TEMSİLCİLERİ BARINDIRACAK

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeni sezon öncesi oluşturulacak Liverpool Taraftarlar Kurulu, çeşitli taraftar gruplarının temsilcilerini bünyesinde barındıracak. Söz konusu kurulu yürütmekten Resmi Liverpool Destekçileri Vakfı sorumlu olacak.

TOPLANTILARA DAVET EDİLECEK

Kulüp yetkilileri ve başkan ile düzenli toplantılar yapacak taraftarlar kurulu, taraftarları ilgilendiren stratejik konular ortaya çıktığında icra kurulu toplantılarına davet edilecek.