L. Moskova'nın eski hocasından maç tekrarı açıklaması

L. Moskova'nın eski hocasından maç tekrarı açıklaması
Lokomotiv Moskova'nın sembol isimlerinden Yuri Semin, Galatasaray ile L.Moskova arasında oynanan maçın kural hatası nedeniyle tekrarlanma olasılığını değerlendirdi.

UEFA Avrupa Ligi dördüncü hafta maçında Galatasaray sahasında Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Sarı Kırmızılı camia, mücadele kural hatası yapıldığını gerekçe göstererek UEFA''ya başvuru yaptı.

Aslan''ın, hükmen galibiyet gerçekleşmezse maçın tekrarını talep ettiklerini duyurmasının ardından Moskova cephesinden de konuyla ilgili bir değerlendirme geldi.

"MAÇ TEKRARI MOSKOVA''YA YARAR"

Rusya''da yayın yapan Sports''un haberine göre Lokomotiv Moskova''nın efsane isimlerinden Yuri Semin, böyle bir kararın Lokomotiv''in yararına olacağını söyledi.

Tekrarın Lokomotiv''in lehine olacağını savunan 74 yaşındaki teknik adam, "Maçı tekrar oynamak Lokomotiv için iyi bir seçenek. Beraberlik hiçbir şekilde takıma yaramıyor, kazanmak gerekiyor. Eğer ortada bir tekrar varsa sonucu lehlerine değiştirme ve Avrupa Ligi''nde gruptan çıkma ihtimalleri var. Tekrar edilecek mi, bilmiyorum" diye konuştu.

Galatasaray Kulübü, UEFA Avrupa Ligi''nde 1-1 biten Lokomotiv Moskova maçıyla ilgili kural hatası başvurusu yapıldığını duyurmuştu.

NE OLMUŞTU?

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçının 90+2. dakikasında Dmitry Zhivoglyadov, Kerem Aktürkoğlu''na faul yaptı. Hakem Sandro Scharer, Zhivoglyadov''a sarı kart gösterecekken tartışma yaşandı ve ortalık karıştı.

İsviçreli hakemin Dmitry Zhivoglyadov''a iki kez sarı kart gösterdiği ancak kırmızı kart göstermediği vurgulandı.