Mahmut Tanal'dan Akit yazarına: "Aynı sınıftaydık, kendisine acırdık"

Mahmut Tanal'dan Akit yazarına: "Aynı sınıftaydık, kendisine acırdık"
Akit yazarı Ali Karahasanoğlu'nun ağır hakaretlerine yanıt veren CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, "Kendisi sınıf arkadaşımdı. Asosyal, içine kapanık biriydi. Kendisine acırdık" ifadelerini kullandı.

Akit yazarı Ali Karahasanoğlu bugünkü yazısında CHP'li milletvekilleri Mahmut Tanal ve Sezgin Tanrıkulu'nu hedef aldı.

CHP'li isimler için "Ulan öküzler, ben size 'alçaksınız' derim, 'teröristsiniz' derim” ifadelerini kullanan Karahasanoğlu'na Tanal'dan tepki geldi.

Sosyal medya hesabından hakaretlere cevap veren Tanal, şu ifadeleri kullandı:

'CİDDİYE ALINMAYINCA HAKARETE BAŞLADI'

"Akit’in sahibinin kardeşi Ali İhsan Karahasanoğlu, bozuk plak gibi Mahmut Tanal isminde takılı kaldı. TV’de, köşesinde, ilgili ilgisiz her tartışmada, her fırsatta benden bahsetmeye devam ediyor. Ciddiye alınmayınca bu sefer hakaret etmiş."

'KENDİSİNE ACIRDIK'

"Bilmeyenler için yazayım: Bu arkadaşla hukuk fakültesindeyken aynı sınıftaydık. Asosyal, içine kapanık, köşeye sinip oturan, doğru bildiğini dile getiremeyen birisiydi. O halini görünce kendisine acırdık."

'EZİKLİĞİN GETİRDİĞİ BİR RAHATSIZLIK'

"Bizim gölgesinden korkan Ali İhsan, şimdilerde ise kendini aslan sanan kedi gibi ses çıkarıyor. Bunu fakültedeki ezikliğin getirdiği bir rahatsızlık olarak görüyorum. Kendini gösterme çabasında. Fakültede imrendiği Mahmut Tanal’a, çarpıtmalarla zarar verebileceğini düşünüyor."

ekran-alintisi-030.png