Malatya'da başıboş köpekler 12 koyunu öldürdü! Köpek dehşeti, ya karşılarına insan çıksaydı

Malatya'da başıboş köpekler 12 koyunu öldürdü! Köpek dehşeti, ya karşılarına insan çıksaydı
Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde, başıboş köpekler Erdal Özkan’a ait ağıla girerek 23 koyundan, 12’sini öldürdü. Olay sonrası ağıla geldiğinde 12’sinin öldüğünü, 2 koyunun da yaralı olduğunu ve birkaç tanesinin ise kayıp olduğunu belirten Özkan, kayıp koyunlarının bulunması için yetkililerden yardım isteyeceğini açıkladı.

DHA''da yer alan habere göre, Malatya''da, başıboş köpekler Erdal Özkan’a ait ağıla girdi ve 23 koyuna saldırdı. Köpeklerin 12’si ölürken, bazılarının ise kayıp olduğu belirtildi.

23 KOYUNDAN 12''Sİ ÖLDÜ

Olay, ilçeye bağlı Doğu Mahallesi’nde meydana geldi. Ağıldaki gürültüyü duyan Özkan, hemen ağıla giderek köpekleri uzaklaştırmak istedi ancak köpekler Özkan’a da saldırdı. Çevredekilerin yardımıyla köpekler ağıldan uzaklaştırılırken, 23 koyundan, 12’sinin öldüğü tespit edildi.

KURBAN BAYRAMINDA SATACAKTI

Olay sonrası ağıla geldiğinde 12’sinin öldüğünü, 2 koyunun da yaralı olduğunu ve birkaç tanesinin ise kayıp olduğunu belirten Özkan, koyunları yetiştirerek Kurban Bayramı''nda satmayı düşündüğünü söyledi.

YETKİLİLERDEN YARDIM İSTEDİ

Kayıp koyunlarının bulunması için yetkililerden yardım isteyeceğini belirten Özkan, başıboş ve saldırgan köpekler konusunda da önlem alınması beklediğini ifade etti.

 

İlgili Haberler