Fenerbahçe kongresindeki o anlar yeniden gündem oldu. Çok konuşan üyeyi zorla kürsüden indirdiler

Fenerbahçe kongresindeki o anlar yeniden gündem oldu. Çok konuşan üyeyi zorla kürsüden indirdiler
Fenerbahçe'ni genel kurulunda yaşanan bir olay sosyal medyanın gündemine oturdu.

Fenerbahçe Kulübü''nün geçen hafta yapılan 2021 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nda başkan Ali Koç ve yönetimi, 2021 yılında yönetim kurulu faaliyeti ve denetim konusunda ibra edildi.

Toplantıya bir kongre üyesinin konuşmasını fazla uzatması gündem oldu.

Konuşmayı uzatan üye zorla kürsüden indirildi.

Başkan Ali Koç kongre üyesine, “Ali Bey Fenerium kulüplerinin nesi yüksek. 3 büyükler içinde en ucuz formayı biz satıyoruz. Biliyor musunuz” diye sordu.

Koç, cevap alamayınca “Lütfen iner misin aşağı” diyerek son noktayı koydu.

YÖNETİM İBRA EDİLDİ

Mali Genel Kurula; başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar ve üyeler katıldı. Olağan mali genel kurula Başkan Ali Koç, eski teknik direktör İsmail Kartal ile birlikte geldi. Genel kurulda yer alan üyelerin alkışlayarak karşıladığı İsmail Kartal lehine tezahüratlar da yapıldı. İsmail Kartal’a eşi ve çocukları da eşlik etti.

Fenerbahçe Kulübü Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, yaptığı açılış konuşmasında 761 üyenin yer aldığını ifade etti.

Olağan Mali Genel Kurul Divan Başkanlığına Talat Yılmaz, oy birliği ile seçildi. Toplantı, 2021 yılı yönetim kurulu faaliyet ve denetim raporunun okunması, görüşmeler ve 2021 yılı yönetim kurulu faaliyet ve denetim raporunun ibrası ile devam edecek. Sonrasında ise sırayla 2022 yılı bütçesi ve ek bütçenin genel kurul oylarına sunulmasına, mali konularda bağımsız denetim standartlarına göre denetimi üstlenecek bağımsız denetim firması seçiminin genel kurul oylarına sunulmasına, Türkiye Futbol Federasyonu Delegeleri ile Özerk Federasyonların delegelerinin seçimi ve sair konularda yönetim kuruluna görev süresinin bitimine kadar yetki verilmesine, kulüp üyeliğinden ihraç edilen Erçin Çoban, Şükrü Selman Akbulutlu ve Mahmut Aslan Baysal’ın ihraç kararının onaylanması veya kaldırılmasının ayrı ayrı genel kurul üyelerinin oylarına sunulmasına geçilecek.

Fenerbahçe''de Ali Koç ve yönetimi, 2021 yılında yönetim kurulu faaliyeti ve denetim konusunda ibra edildi.

 

İlgili Haberler