Manchester City ve Barcelona Çağlar Söyüncü'nün peşinde

Manchester City ve Barcelona Çağlar Söyüncü'nün peşinde
Barcelona, milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü transfer listesine aldı. Söyüncü için Arsenal ve Manchester City'nin de ekonomik şartlarını zorlamayı dahi göze aldığı belirtiliyor.

İngiltere Premier Lig'de Leicester City formasıyla sergilediği başarılı performansıyla Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çeken Çağlar Söyüncü son olarak Barcelona'nın radarına girdi. Guardiola'dan sonra bu kez Barcelona, milli futbolcumuz için devreye girdi.

BARCELONA LİSTEYE ALDI

25 yaş altı futbolcuları için ekstra bütçe ayıran Barcelona, sezon sonunda Çağlar Söyüncü'yü listesine aldı. Leicester City'nin şu ana kadar tekliflere olumsuz yanıt vermesi üzerine Ocak'ta herhangi bir girişimde bulunmamayı planlayan Katalan ekibinin sezon sonunda resmi teklif sunacağı kaydedildi.

38 MİLYON POUND REDDEDİLDİ

Manchester City 38 milyon pound değerinde teklif yaptı fakat Leicester City bu öneriyi reddetti. Brendan Rodgers geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yönetimin şu anda Çağlar Söyüncü ile yeni sözleşme üzerinde görüştüğünü söylerken, Çağlar'ın ise takımda mutlu olduğu ifade edildi.