Manchester United-Medipol Başakşehir maçı saat kaçta. Hangi kanalda

Manchester United-Medipol Başakşehir maçı saat kaçta. Hangi kanalda
Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki 4'üncü maçında deplasmanda İngiltere temsilcisi Manchester United ile karşılaşacak. Old Trafford Stadı'nda oynanacak maçı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Ovidiu Hategan yönetecek. Karşılaşmaya kısa bir süre kala futbolseverler maçın hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor. H grubu 4. hafta maçında Manchester United ile temsilcimiz Medipol Başakşehir Old Trafford'da karşı karşıya gelecek. Peki, Başakşehir maçı ne zaman? Başakşehir Manchester United maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Başakşehir'in muhtemel 11'i ne?

MANCHESTER UNİTED - BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarı yakalayan Medipol Başakşehir, ikinci kez Manchester'a karşı top koşturacak. Her iki takımında zorlanacağı mücadele ise 24 Kasım Salı günü saat 23:00'de gerçekleşecek.

MANCHESTER UNİTED - BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA?

Başakşehir, H grubunda 4. hafta ilk oyununu yine Manchester United'a karşı yapacak. Old Trafford Stadyumu, Manchester'da düzenlenecek Manchester United - Başakşehir maçını canlı olarak takip etmek isteyenler de Bein Sports 1'den izleyebilecek. 

Muhtemel 11'ler

MANCHESTER UNITED: De Gea, Wan-Bissaka, Magurie, Tuanzebe, Telles, Fred, Mctominay, Rashford, Fernandes, Greenwood, Martial

BAŞAKŞEHİR: Mert, Bolingoli, Epureanu, Skrtel, Rafel, Berkat, İrfan Can, Visca, Giuliano, Deniz, Demba Ba

Teknik direktör Buruk ve Brezilyalı futbolcu Rafael Pereira, maçın oynanacağı Old Trafford Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. 

Okan Buruk, çok önemli bir takıma karşı önemli bir stadda maça çıkacaklarını kaydederek, "İlk maçı kazanmamız bizi grupta iddialı duruma getirdi. Hem 3'üncülük hem de 2'ncilik için bundan sonraki maçlarda da şansımızın olduğunu ortaya koyduk. Bunu düşünerek maça çıkacağız." dedi.