Manisa'da 2 fabrikada yangın çıktı

Manisa'da 2 fabrikada yangın çıktı
Manisa'nım Yunusemre ve Akhisar ilçesinde iki fabrikada çıkan yangın korkuttu. Maddi hasarın meydanageldiği yangınlar itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla söndürüldü.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, polisaj (metal parlatma) işletmesinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürülürken, iş yerinde hasar meydana geldi.Yangın, dün saat 23.45 sıralarında küçük sanayi sitesinde bir işyerinde çıktı.

Polisaj olarak bilinen yöntemle yüzey parlatma işlemi yapan bir iş yerinde alevleri görenler durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışmasının ardından yangın diğer iş yerlerine sıçramadan söndürüldü. İş yerinde maddi hasar oluşurken, yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

SALÇA FABRİKASI YANDI

Manisa'nın Akhisar ilçesinde Akselendi Mahallesi'nde faaliyet gösteren salça fabrikasının kazan dairesi bölümünde ahşap paletler ve kömürler, henüz belirlenemeyen nedenle yanmaya başladı. Depodaki ahşap ve kömürün etkisiyle alevler hızla büyüdü.

İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.Kimsenin yaralanmadığı yangını, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri söndürdü.Büyük oranda hasarın oluştuğu, üç traktör ile bir iş makinesi römorkunun kullanılamaz hale geldiği iş yerinde yangının nedeni araştırılıyor.