Eski Beşiktaşlı Mario Gomez'den flaş Valerien Ismael sözleri

Eski Beşiktaşlı Mario Gomez'den flaş Valerien Ismael sözleri
Beşiktaş'ın eski golcüsü Mario Gomez, Siyah Beyazlı ekibin yeni hocası Valerien Ismael ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gomez, Ismael için, "Kimsenin ismine bakmaz." dedi.

Beşiktaş, uzun süren görüşmelerin ardından yeni teknik direktörünü buldu. Siyah Beyazlılar, Fransız teknik adam Valerien Ismael ile anlaşmaya vardı.

Ismael hakkında Wolfsburg''da beraber çalıştığı eski futbolcusu Mario Gomez''den bir değerlendirme geldi. Alman yıldız, 46 yaşındaki teknik adam ile ilgili "Kaybetmeye tahammülü yok" yorumunu yaptı.

"KİMSENİN İSMİNE BAKMAZ"

Gomez''in İsmael için, "Disiplini en önde tutar. Futbol yaşantımda en ağır kamp ve idmanı o dönem yaptım. Oyunculara yaklaşımı müthiş. Ama asla bunu kadro seçiminde kullanmaz. Kimsenin ismine bakmaz. O anki durumuna göre karar verir. Büyük hedefleri, hayalleri olan biri. Bunu şimdiye kadar yapamadı ama Beşiktaş''ta yapamayacağını bilse kabul etmezdi zaten. Bütün bunlara rağmen çok da duygusal yapısı var. O yüzden kaybetmeye hiç tahammülü yok." şeklinde özel bilgileri paylaştığı kaydedildi.

İlgili Haberler