Marketlerdeki deterjan fiyatları fırladı

Marketlerdeki deterjan fiyatları fırladı
Market ürünlerine art arda gelen zamlar vatandaşlara zor zamanlar yaşatıyor. Son olarak deterjan fiyatları da zamlanan ürünler arasına girdi.

Doların 10 TL’ye dayanması, kuraklık, akaryakıt zamları ve enflasyon market ürünlerinin artmasına neden oldu. Zincir marketlerin sürekli zam ile vatandaşın karşısına çıktığı dönemde zam furyasına ayçiçek yağından şekere kadar çok sayıda ürün eklendi. Kasım ayında birçok sektörde görülen zamlar, marketlerde kendini gösteriyor. Bazı marketlerde ürünlerin satışında sınırlama getirilmesi de işi sıkıntılı hale getiriyor. Son olarak temizlik ürünlerinin başında gelen deterjana zam yağdı. Kısa sürede fırlayan deterjan fiyatları vatandaşları zorluyor. 

DETARJAN FİYATLARINA DA DEV ZAM GELDİ

Son olarak sosyal medyada paylaşılan bir görselde 16 Ağustos-12 Kasım arasında toz ve sıvı deterjana gelen zamlar ortaya çıktı. 16 Ağustos''ta 43 Lira 95 Kuruş''tan satılan sıvı deterjan 12 Kasım''da 47 Lira 95 Kuruş''tan satıldı. Ayrıca 16 Ağustos''ta 39 Lira 95 Kuruş olan toz deterjan 12 Kasım''da 49 Lira 95 Kuruş''a yükseldi. 

İlgili Haberler