Marketten gizli olarak giriliyor. Polisler manzarayı görünce şok oldu

Marketten gizli olarak giriliyor. Polisler manzarayı görünce şok oldu
Esenyurt'ta markete giren kişi sayısından şüphelenerek yola çıkan polis ekipleri, marketin alt katının meyhane gibi kullanılarak içki sunumu yapıldığı ortaya çıkardı. Olay sonucu işyeri sahibine ve gelen müşterilere ceza kesildiği belirtilirken, marketin mühürlenmesi için belediyeye yazı gönderildi.

DHA'da yer alan habere göre, Esenyurt'ta bir marketin alt katının meyhane gibi kullanıldığı ortaya çıktı.

Korona virüs vakalarının artmasının ardından yeni tedbirler getirilen yerde, dün akşam saat 22.00 saatlerinde Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül'ün talimatı ile polis ekipleri, ilçede korona virüs tedbirlerine uyulup uyulmadığı konusunda denetim yaptı.

ALKOLLÜ İÇKİ SERVİSİ YAPILDI

Yapılan denetimlerde Talatpaşa Mahallesinde bulunan markete giren kişilerin sayısının fazla olduğunu fark eden ekipler, adrese baskın yaptı. Markette arama yapan ekipler, aşağı kata inen merdiveni fark ettiler. Bunun üzerine aşağıya inen polisler, masalara alkol servisi yapıldığını ve bodrum katın meyhane gibi kullanıldığını tespit etti.

MARKET MÜHÜRLENECEK

Market sahibine perakende satış yapılması gereken yerde açık içki sunumu yapılmasından dolayı mühürlenmesi yönünde belediyeye yazı gönderildi. Markette bulunan kişilere korona virüs tedbirlerini ihmal etmelerinden ötürü ceza kesildi.

"KİMSE BAKTIĞINDA BURADA NE OLDUĞUNU ANLAMAZ"

Olayla ilgili bir sokak sakini ise, "Baktığın zaman göze fazla şüpheli gelmiyor. Burası, birinin geçerken şüphelendiği durumda değil şu anda. Kimse baktığında burada ne olduğunu anlamaz" dedi.