Masterchef kim elendi? Masterchef 18. bölüm

Masterchef  kim elendi? Masterchef 18. bölüm
MasterChef Türkiye'de kim elendi sorusu dün akşam yanıt buldu. Adrenalin tavan yaptığı programda haftanın elenen ismi açıklandı. Öte yandan Murat kovuldu. Peki, MasterChef'te elenen kim...

Masterchef kim elendi? Masterchef 18. bölüm

30 Ekim Masterchef Türkiye'de kim elendi? TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'de haftanın elenen ismi belli oldu. MasterChefte kim elendi soruları da böylelikle cevap buldu. Dün akşam 18. bölümü yayınlanan yemek programında izleyiciyi şaşkına çeviren gelişmelerde yaşandı. Yaptığı her hareket tartışma konusu olan Murat şefleri kızdırınca stüdyodan atıldı. 

MURAT KOVULDU

MasterChef Türkiye'nin bu haftaki takım kaptanları nefes kesen bir mücadele sonucunda netleşti. Beyaz Takım’ın kaptanı yarışmanın en çok konuşulan ismi Murat; Kırmızı Takım’ın ise yarışmanın en hırslı isimlerinden Kerem oldu. İki takım arasındaki mücadeleyi ise Beyaz Takım kazandı. MasterChef son bölümüne damga vuran olay ise Murat'ın sözleri oldu.  Murat’ın yemek yapmak yerine başka şeylerle meşgul olması Mehmet Şef’in tepkisine neden oldu. Murat’ın takım oyunu sonunda söylediği “Hazer Şef bizi gömmeye çalışıyor.” Cümlesi bir anda soğuk rüzgarların esmesine neden oldu. Murat, Mehmet şef tarafından stüdyodan dışarı çıkarıldı.

MASTERCHEFTE KİM ELENDİ

Fenomen yarışmada kim elendi? İşte cevabı... Yarışmacı sayısı 10’a düştüğü için kural değişikliğine gidildi. 17. bölümden itibaren eleme potasına 4 değil, 3 eleme adayı gidecek. Kaptanlık yarışmasını kazanan mavi takım kaptanı olunca, ilk turda bir değil iki takım üyesini seçebilecek. MasterChef Türkiye'de bu hafta yapılan oylama sonucu belirlenen ilk eleme adayı Tuğçe oldu.

Kırmızı takım bir kez daha kaybetti. Böylece potada olan Tuğçe'nin yanına Kerem ve Burcu'da dahil olmuş oldu. Elemenin ardından MasterChef'e veda eden isim bu üçlü arasında belli oldu. MasterChef'te yarışmaya veda eden isim Tuğçe oldu.

MasterChef Türkiye'de bu hafta dokunulmazlığı kazanan isim ise Kırmızı Takım’ın bu haftaki kaptanı Kerem oldu. Böylece Kerem bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi.