Masterchef Murat Özdemir kimdir? Neden gözaltına alındı

Masterchef Murat Özdemir kimdir? Neden gözaltına alındı
TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programına katılan Murat Özdemir polisler tarafından gözaltına alındı. Peki Murat Özdemir kimdir, neden gözaltına alındı?

Masterchef Türkiye programında hal ve hareketleriyle hem yarışmacıları hem de izleyenleri şaşkına çeviren ve en sonunda yarışmadan diskalifiye edilen Masterchef Murat Özdemir bugün polisler tarafından gözaltına alındı. Peki, Murat Özdemir, kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

MASTERCHEF MURAT NEDEN GÖZALTINA ALINDI

Sıradışı yarışmacı Murat Özdemir, Acun Ilıcalı'nın kendisini tutuklattığını iddia ederek polis aracından canlı yayın açtı. Özdemir, "Biber gazı sıktılar. Nezarethanedeyim şu an" diyerek canlı yayına son verdi.

MASTERCHEF MURAT ÖZDEMİR KİMDİR?

Murat Özdemir, 1973 yılında Bolu’da dünyaya geldi. Aşçı bir aileden gelen Murat Özdemir’in kendisi de aşçılık yapıyor. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı olan Özdemir, fitness sporuyla ilgileniyor ve gezmeyi çok seviyor. Daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılan Murat Özdemir, sunucu Onur Büyüktopçu’nun sözünü sık sık kestiği için o yarışmadan da kovulmuştu. Murat Özdemir, MasterChef Türkiye yarışmasından diskalifiye edilmesiyle gündeme oturmuştu. Şeflerin sözünü dinlemeyen Murat Özdemir kafasını lambaya sokup tuhaf bir moda geçmişti.