Ünlü şefin cinsellik itirafı herkesi şaşkına çevirdi

Ünlü şefin cinsellik itirafı herkesi şaşkına çevirdi
'MasterChef Türkiye' yarışmasının jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, katıldığı bir programda çarpıcı bir itirafta bulundu. Sivrioğlu'nun cinsellik çıkışı olay oldu.

''MasterChef Türkiye'' yarışmasının jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, Hakan Gence''ye konuştu.

"İYİ YEMEK PARSAN..."

Sivrioğlu, "Yemek benim için büyük bir tutku. Yemek yapmak ruhumu besliyor. Doğru yemek insana müthiş bir haz verir. İyi yemek yaparsan iyi sekse faydası olur" sözleriyle dikkat çekti.
Sivrioğlu, "Şöhret hayatında neleri değiştirdi?" sorusuna "Şöhret olduğum için mutluyum. Geniş çevrelerin beğenisini ve sevgisini kazanmak çok değerli. Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya''da seviliyor. Ancak magazin figürü olacak biri değilim" cevabını verdi.

TÜRKİYE''YE GELİŞ ÖYKÜSÜNÜ ANLATTI

Geçtiğimiz yıl Hakan Bilgin''in YouTube''da yayınlanan ''Mekanın Sahibine Geldik'' programına konuk olan şef, MasterChef''e nasıl şef olduğunu anlatmıştı: "Avustralya’da yaşıyordum ama Türkiye’den de kopamıyordum. Gastronomi turları düzenliyordum sık sık. ‘MasterChef başlıyor’ diye bir yazı gördüm sosyal medyada...

Arkadaşıma ‘MasterChef başlıyormuş, sen tanırsın Acun abinin ekibini, bir söylesene misafir şef olarak alsınlar böylece en azından burada bir MasterChef yaparım hem güzel bir hatıra olur hem de bunu Avustralya’da pazarlarım’ dedim..."


 

İlgili Haberler