MasterChef Tunahan hem ağladı hem ağlattı

MasterChef Tunahan hem ağladı hem ağlattı
MasterChef'de barbunyalı profiterol yapan Tunahan, bir üst tura çıkmaya hak kazanırken 'yaşamaktan hiç ümidim yoktu' diyerek herkesi ağlattı. Mehmet Şef, Tunahan'a sarılıp destek oldu.

Mehmet Şef sarılıp destek verdi

Akşam''ın haberine göre, TV8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından MasterChef Türkiye yeni sezona hızlı bir giriş yaparken izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Final turu için barbunya ile hünerlerini sergileyecek olan yarışmacılar kıyasıya rekabet etti.

Tadım aşamasına geçildiğinde Sergen pilaki malzemelerinden püre yaparak et yemeği çıkartırken şeflerden tam not aldı. Tunahan da yaptığı barbunyalı profiterol ile son ikiye kaldı. Tunahan yaptığı tatlı ile Masterchef Türkiye''nin ana kadrosuna adını yazdırdı.

Şef önlüğünü alacak olan Tunahan, duygusal sözleri ile herkesi ağlattı. Tunahan, ''Ağlamadan muhtemelen konuşamayacağım. Gün geçtikçe hiç ümidim kalmamıştı. Bu yarışmaya başvurmadan önce de yaşamaktan hiç ümidim yoktu. Sıkılmıştım çünkü artık, boşa kürek çekiyordum. Bu hayatta boşa kürek çekmek hiç bana göre değil. Son anda buraya başvurdum ve boşa kürek çekmediğimi öncelikle kendime kanıtladığımı düşünüyorum.'' dedi.

Tunahan''ın sözleri hem şefleri, hem yarışmacı arkadaşlarını hem de ekran başındakileri ağlattı. Duygusal anların yaşandığı Masterchef''te Mehmet Şef, Tunahan''ı yanına çağırıp sarıldı. Mehmet Şef, Tunahan''a destek olurken, Somer Şef de önlüğünü giydirdi.

İlgili Haberler