MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu. 20 Ekim MasterChef Türkiye bireysel dokunulmazlığı kim kazandı. Eray ve Emir neden tartıştı?

MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu. 20 Ekim MasterChef Türkiye bireysel dokunulmazlığı kim kazandı. Eray ve Emir neden tartıştı?
MasterChef Türkiye’de bu haftaki ilk eleme adayları belli oldu. Yarışmacılar dün akşam yayınlanan son bölümde dokunulmazlık mücadelesi verdiler. Dokunulmazlığı kaybeden iki isim eleme adayı oldu. MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu. MasterChef Türkiye bireysel dokunulmazlığı kim aldı. Eray ve Emir neden tartıştı?

MasterChef Türkiye'nin 20 Ekim Salı akşamı yayınlanan 82’inci bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları haftanın kritik oyununda etten dört çeşit yemek ve bir çeşit tatlı yapmak için kıyasıya yarıştılar. Bir saatlik süren süren mücadelenin MasterChef Türkiye'te dokunulmazlık oyununu kazanan takım mavi takım olurken, bireysel dokunulmazlığı alan Özgül ilk eleme adayı olarak Berker'i seçti. İşte, MasterChef Türkiye’de dün gece yaşananlar.

yenicag-masterchef2-046.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME POTASINA KİMLER GİRDİ? 

MasterChef Türkiye'nin yayınlanan son bölümünde, kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Özgül, haftanın ilk eleme adayı olarak Berker'i seçti. Sefa ve Berker arasında kalan Özgül tercihini Berker'den yana kullandı.

Kırmızı takımda yapılan oylamanın ardından MasterChef'te haftanın ikinci eleme adayı ise Sefa oldu.

yenicag-masterchef1-014.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? 

MasterChef Türkiye'nin 82. bölümünde kırmızı ve mavi takım et çeşit yemek ve bir çeşit tatlı menüsünü çıkarmak için mücadele verdi. Şefler dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan, haşlama, ızgara bonfile, tencere yemeği, fırın yemeği ve katmer yapmasını istedi.

Bir saatlik sürenin ardından Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı.


yenicag-masterchef3-027.jpg

Şeflerin oy çokluğu ile MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım 3-2 mavi takım oldu. Kırmızı takım yarışmacıları ise bireysel dokunulmazlık oyunu için yeniden tezgah başına geldi.

MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları bu kez bireysel dokunulmazlık için kendi takımı içinde mücadele verdi. Şefler bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan Mehmet Şef'in imza tabağı Kuzu Sırtı adlı yemeği yapmasını istedi.

yenicag-masterchef4-023.jpg

40 dakikalık sürenin ardından dokunulmazlık yemeğini en iyi yapan isimler Berker ile Özgül oldu. Emir ile Sefa'nın tabakları, sürenin bitmesinden sonra müdahale edildiği için değerlendirmeye alınmadı. Şeflerin yaptığı oylama sonunda bireysel dokunulmazlığı Özgül kazandı.

yenicag-masterchef6-016.jpg

ERAY VE EMİR ARASINDA TARTIŞMA

MasterChef Türkiye'de oynanan dokunulmazlık oyunu öncesi kırmızı takım kaptanı Emir ve mavi takım kaptanı Eray arasında ciddi tartışmalar yaşandı. Eray "İlk kaptanlıkta yendim seni sonra düelloda yendim. Bu haftada seni siyah önlükle göreceğiz" çıkışı yaptı. Emir ise Eray'ın bu sözlerine karşılık, "Yanlış yapıyorsun. Bileğimin hakkıyla oraya kadar geldim. Yumurtam patlamasaydı belki ben kaptan olacaktım" dedi.

Emir'in açıklamalarında Somer Şef destek vererek, "Yumurtan patlamasaydı kesin sen kaptan olurdu. Senin yaptığın hollandez Sefa'nın ve Eray'ınkinden çok daha iyiydi" dedi.

yenicag-masterchef5-019.jpg