MasterChef Türkiye’de eleme adayı kim oldu. 21 Kasım işte MasterChef Türkiye’de eleme potasına giren ikinci isim

MasterChef Türkiye’de eleme adayı kim oldu. 21 Kasım işte MasterChef Türkiye’de eleme potasına giren ikinci isim
MasterChef Türkiye’de ikinci eleme adayı olan yarışmacı den akşam belli oldu. İkinci dokunulmazlık mücadelesinin yaşandığı MasterChef Türkiye'nin 21 Kasım tarihli 104’üncü bölümünde kırmızı ve mavi takım dokunulmazlık oyununu kazanmak için karşı karşıya geldiler. İşte dün gece yaşananlar….

MasterChef Türkiyede eleme gecesi öncesi eleme potasına giren isimler dün gece belli oldu. Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 21 Kasım 104. bölümünde yarışmacılar, dokunulmazlık heyecanı yaşadılar. Bursa'da yapılan haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda kendilerine verilen sürede en iyi beş çeşitlik menüyü çıkaran mavi takım dokunulmazlığı kazandı. Kırmızı takımda yapılan oylamada ise haftanın ikinci eleme adayı Ayyüce oldu.

Peki, MasterChef Türkiye’de eleme adayı kim oldu. 21 Kasım MasterChef Türkiye’de eleme potasına giren ikinci isim. İşte, MasterChef  Türkiye’nin son bölümünde yaşananlar…

masterchef-turkiye6-003.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME ADAYI KİM OLDU? 

MasterChef Türkiye’de potaya giren Uğur'un ardından kırmızı takımda eleme oylaması yapıldı. Kırmızı takımda yapılan oylama sonucunda oy çokluğu ile Ayyüce MasterChef'te eleme potasına giren isim oldu. Hafta başında yapılan eleme oyunda ilk eleme adayı Uğur olmuştu.

Diğer yandan Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada MasterChef Uğur'un geçmişte yaptığı paylaşımları nedeniyle yarışmayla ilişiğinin kesildiğini açıkladı.

masterchef-turkiye-003.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI? 

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yarışmacılar Bursa'ya konuk oldu. Şefler burada yarışmacılardan 5 çeşitlik menü hazırlamasını istedi. Dokunulmazlık oyununda yarışmacılar Muradiye çorba, zeytinyağlı iç baklalı enginar, kestaneli iç pilav, pideli köfte ve süt helvası yaptı.

Survivor'da geçtiğimiz sezon yarışan futbolcu Sercan Yıldırım ve Şarkıcı Fettah Can'ın Bursa'daki özel konuklar arasında yer alması ise geceye renk kattı.

Verilen sürenin ardından Bursa'daki özel konuklar yarışmacıların yemeklerinin tadına baktı. Hazırladıkları yemekleri en iyi şekilde misafirlere servis ederek dokunulmazlığı alan takım mavi takım oldu. Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık için yeniden mutfağa girdi.

masterchef-turkiye4-001.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? 

MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık için bir kez daha mutfağa girdi. Bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan Danilo şefin imza tabağı olan yemeğin yapılması istendi

Jürinin oybirliği verdiği karar göre bireysel dokunulmazlığı Serhat kazandı. Serhat böylece eleme potasına girmekten kurtularak kendisini garanti altına aldı.

masterchef-turkiye1-001.jpg

masterchef-turkiye2-006.jpgmasterchef-turkiye3-005.jpgmasterchef-turkiye8.jpg

(Kaynak: Hürriyet)