İzleyenler göz yaşına boğuldu. Mehmet şef elenen yarışmacıya ücretsiz eğitim verecek

İzleyenler göz yaşına boğuldu. Mehmet şef elenen yarışmacıya ücretsiz eğitim verecek
. Masterchef Türkiye'nin son bölümüne yarışmacı Umut Arkın Tuzcu damgasını vurdu. Tuzcu'nun anlattıkları izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Öte yandan Mehmet Şef'in yarışmacıya yaptığı jest büyük alkış topladı.

Masterchef Türkiye 2022''nin yeni sezon macerası geçtiğimiz günlerde TV8''de başladı. Yarışmacılar, eleme turunu geçebilmek için jüri üyelerinin karşısında ter döküyor.. Dün akşam yayınlanan Masterchef Türkiye''ye damga vuran yarışmacı Umut Arkın Tuzcu oldu.

Umut Arkın Tuzcu küçük yaştayken babasını kaybettiğini, kanser hastası olan ve tekerekli sandalyeye bağlı annesine baktığını anlattı. Yarışmanın oylama sonrasında Umut Arkın Tuzcu''nun annesi stüdyoya gelince jüri üyeleri ve seyirciler duygusal anlar yaşadı.

Anne Tuzcu stüdyoda oğlunun kendisine bakmak için birçok şeyden vazgeçtiğini söyledi ve  Allah''ın herkese böyle bir evlat nasip etmesini istedi.

Anne ve oğlunun birbirlerine karşı olan sevgileri karşısında jüri üyesi şeflerde duygu dolu anlar yaşadılar. Mehmet Şef böyle bir evlat için yarışmada geçer not alamasa da ücretsiz kurs vereceğini söyledi. Umut Arkın Tuzcu''nun annesinin önlüğü sorması üzerine Mehmet Şef yarışmacıyı yeniden stüdyoya çağırarak önlük verdi.

 

 

İlgili Haberler