Masterchef'te kim kazandı? Kerem mi Uğur mu

Masterchef'te kim kazandı? Kerem mi Uğur mu
Masterchef Türkiye'de dün akşam heyecan dolu anlar yaşandı. 100 Bin TL değerindeki para ödülünü hangi yarışmacı kazanarak Masterchef Türkiye şampiyonu oldu? Uğur'un kazanması sosyal medya da da olay oldu.

Masterchef kim kazandı? Sorusu dün akşam geceye damgasını vurmuştu. Büyük finale Kerem ve Uğur kalmıştı. Peki, hangi yarışmacı yarışmayı kazanıp Masterchef ünvanına sahip olmuştu? TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef'te en çok puanı toplayan birinci oldu. Öte yandan yarışma sosyal medyaya da damgasını vurdu. Binlerce sosyal medya kullanıcı yarışmanın kazananı hakkında olumlu ya da olumsuz paylaşımlarda bulundu. 

MASTERCHEF'TE KİM KAZANDI?

Uğur ve Kerem canlı yayında yemeklerini yaptılar. En güzel sunumu ve en iyi tadı yakalamaya çalıştılar. Kerem'in 47, Uğur'un 44 puana sahip olduğu an itibariyle imza yemekleriyle değerlendirilmeye başlanan yarışmacılar, son puanlarını aldılar. Buna göre, imza yemeğiyle birlikte Kerem 68, Uğur ise 69 puan alarak yarışmayı tamamladı. Böylece Uğur Kardaş, Masterchef 2018'de 100 bin liralık büyük ödülü kazanan isim olarak şampiyonluk unvanını elde etti.

MASTERCHEF KEREM'E DE ÖDÜL VAR

Şefler tarafından verilen büyük sürpriz belli oldu ve yarışmacılara büyük bir iş fırsatı sunuldu. Yarışmayı kazanan isim Dubai'de harika bir restoranda çalışma fırsatı yakaladı. Yarışmanın ikincisi olan isim Kerem ise Somer Şef'in Avusturalya Sidney'de sahibi olduğu restoranda çalışacak.

MASTERCHEF UĞUR KİMDİR?

Masterchef Uğur 1996 yılında Çanakkele'de doğdu. 22 yaşındaki genç aşçı, İlk ve orta öğreniminin ardından Çanakkale Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’de okudu. Liseyi tamamladıktan sonra üniversiteye hazırlandı Henüz erken yaşlarında Türk ve yabancı ülkelerin mutfağına ilgi duymaya başladı. Uğur şu anda İstanbul’da İdari Yönetici olarak yaşamını sürdürmektedir.

MASTERCHEF TÜRKİYE SOSYAL MEDYAYA DAMGASINI VURDU

Masterchef Türkiye Final bölümünde heyecanlı anlar yaşanırken, sosyal medya kullanıcıları ise, yarışmayı kim kazandı? gibi düşüncelerini takipçileri ile paylaştı. 

İşte o yorumlardan bazıları...

masterchef türkiye.. somer şefin keremi avustralyada yanına almak için uğuru birinci yapması son zamanlarda gördüğüm en kaliteli karar sonuna kadar destekçisiyim bu hamlenin

MasterChef Türkiye Uğur haketmedi her zaman ki Acun'un yarışmasında hakeden kazanmıyor torpil 

MasterChef in bittiğine mi üzüleyim yoksa Uğurun kazandığına mı sevineyim değişik duygular

Masterchef te cok büyük bi haksizlik oldu bence neymiş sef son tabagıyla sefmiş falan Ugur birinci olsun diye uydurulmuş hepsi