Ekonominin durumu karı kocayı birbirine düşürdü

Ekonominin durumu karı kocayı birbirine düşürdü
YouTube kanalı Medyali TV ekonomiyle ilgili yaptığı röportajda iki çiftin tartışması sosyal medyada viral oldu.

YouTube kanalı Medyali TV, Eminönü''nde vatandaşlara ekonomiyle ilgili sorular yöneltti. Sorulara yanıt veren bir karı koca anlaşmazlık yaşayınca aralarında tartışma çıktı. Ekonominin iyi olduğunu iddia eden erkek, karısının "Alım gücü düştü" açıklamasına karşılık "Şükret biraz, her şey çok iyi" dedi.

Röportaja yansıyan görüntülerde, ekonominin gidişatıyla ilgili "İnşallah iyi olacak. Şu an ne kötü ne de iyi" yanıtını veren adamın, röportajın ilerleyen dakikalarında "Her şey çok iyi, buna da şükür. Kazan kaynıyor karnımız doyuyor" görüşünü savunduğu görüldü.

Eşi ise aynı soruya "Ekonomi kötü" diye yanıt verdi. Bugün seçim olsa oylarını Erdoğan''a vereceklerini söyleyen çift, ekonomi konusunda bir türlü uzlaşıya varamadı.

"YAZILAR OLSUN YEDİĞİ İÇTİĞİ HARAM OLSUN"

Muhabirin "Dolar 10 lira oldu, bunun için neler söyleyebilirsiniz?" sorusu üzerine adam, "Benim o konularda pek bilgim yok. Ben Allah, kitap, Kuran, cami, namaz bu kadar." dedi.

Röportajın sonunda adamın karısına "Yazıklar olsun, yediği içtiği haram olsun" demesi dikkat çekti. Kadın ise eşinin bu sözlerine gülümseyerek karşılık verdi.