Mehmet Ali Erbil müjdeyi verdi. Ekranlara dönüyor

Mehmet Ali Erbil müjdeyi verdi. Ekranlara dönüyor
Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün Maslak'taki bir restoranda görüntülendi. Yakında televizyon programına başlayacağını ifade eden Erbil, proje hakkında ise detay vermedi.

Hürriyet Gazetesi''nden Sayit Durmaz''ın haberine göre, bir süredir kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil yakında bir televizyon projesinin olacağını açıkladı.

DÖNER YEMEYE GİTTİ

Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle bir süredir ekrandan uzak olan Mehmet Ali Erbil, önceki gün Maslak 1453’te bulunan bir dönercide yemek yerken görüntülendi. Erbil’e mekanın sahibi Ferruh Taşdemir eşlik etti.

MÜJDEYİ VERDİ

Çıkışta gazetecilerle sohbet eden ünlü komedyen, “Buranın ıslama köftesinin meşhur olduğunu duymuştum. Fırsat bulunca yemeye geldim” dedi. Yakında bir televizyon projesi olacağını da söyleyen Erbil, proje hakkında ise detay vermedi.

Mehmet Ali Erbil, Adapazarı ıslama köftesi ve yoğurtlu iskender yedi.

235 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI

Mehmet Ali Erbil, 18 Ekim 2018''de evinin banyosunda düşmüştü. Kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuş, mücadele ettiği ''kaçış sendromu'' hastalığı da nüksedince durumu ağırlaşmıştı ve aylarca yoğun bakımda kalmıştı.