Melih Gökçek: "Partimde beni sevmeyenler var"

Melih Gökçek: "Partimde beni sevmeyenler var"
Katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunan eski Ankar Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, parti içerisinde kendisini sevmeyenlerin olduğunu ve bu durumun medya uzantısının da Abdulkadir Selvi olduğunu söyledi.

Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit programına konuk olan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek gündeme ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Gökçek parti içinde kendisini sevmeyenler olduğunu belirterek, "Beni siyasetin dışında bırakmak istiyorlar. Bir de medyadaki uzantıları var bunların. Abdulkadir Selvi gibi.." ifadelerini kullandı.

İşte Gökçek'in açıklamalarından satır başları;

- Mehmet Özhaseki benim kadim bir dostum. Türkiye'de belediyeciliği bilen 3 kişiden biri Özhaseki'dir. AK Parti'nin içinde epeyce cefa çektim. Hala görevden alınma nedenimi bilmiyorum. Kırgınlık var mı derseniz evet küçük de olsa var ama ben dava adamıyım.

- Ben davamı satamam. Ankara'yı sola teslim edemem. Davam için 5 sefer Ankara'yı sola teslim etmedim.

- Şimdi Mehmet Özhaseki aday ona destek olmamak davaya ihanet olur. Eğer Ankara veya İstanbul kaybedilirse sayın cumhurbaşkanımızı rahat bırakmazlar, meşruiyetini tartışırlar. Bu iki ilden birini almak bunlar için bayram olur.

- Benim partim içinde beni sevmeyen insanlar var, beni siyasetin dışında bırakmak istiyorlar. Bir de medyadaki uzantıları var bunların. Abdulkadir Selvi gibi.. Bir de algı yönetimi yapan uluslararası anket şirketleri var. Bunların derdi bu seçimde beni dışarıda bırakmak.

- Benim tweetleri silmemin nedeni parti içerisinde ve Mehmet Özhaseki'nin çevresinde bulunan danışmanlar "Gökçek sana destek olursa bu sana zarar verir" diyorlar. ben de bu yüzden o destek tweetlerini sildim.


 

İlgili Haberler