Meral Akşener'den genç çifte büyük sürpriz. Kurdeleyi kesti espiriyi patlattı herkes kahkahalara boğuldu

Meral Akşener'den genç çifte büyük sürpriz. Kurdeleyi kesti espiriyi patlattı herkes kahkahalara boğuldu
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ziyarette bulunduğu Çanakkale'de iki gencin nişan yüzüğünü taktı. Dua ederek yüzükleri takan Akşener, “Allah sizi bir yastıkta kocatsın, bana da Cenab-ı hak sizlerin nikâh şahidi olmayı nasip etsin” dedi. Akşener kurdeleyi kestikten sonra elinde kalan parçalarla gazetecilere dönerek, “Bekar gazeteci var mı” diye sorması kahkahalara neden oldu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Türkiye''yi karış karış dolaşmaya devam ediyor. Bugün Çanakkale''yi ziyaret eden Akşener, Muazzez ve Halil İbrahim çiftinin nişan yüzüklerini taktı.

Akşener, sokakta gerçekleşen nişan yüzüğü takma merasimine, "Muazzez ve Halil İbrahim’in evliliğin ilk adımı olan nişan törenlerini tam burada gerçekleştirmek üzere aniden toplanmış durumdayız." diyerek başladı. Akşener, bu göreve layık görüldüğü için teşekkür ederken, “Muazzez ben çok mutlu evliliği olan bir kadınım. Halil İbrahim’i bilemem, sen çok mutlu olacaksın." dedi.

Akşener, “Bana da Cenab-ı Hak nikah töreninizde şahit olmayı nasip etsin." dedikten sonra kestiği nişan kurdelesinden kalan parçalar ile gazetecilere dönerek, “Bekar gazeteci var mı” diyerek yaptığı espiri ise kahkahalara neden oldu.