Meral Akşener'in ekibinin tamamı pozitif çıktı gerçek sonradan belli oldu!

Meral Akşener'in ekibinin tamamı pozitif çıktı gerçek sonradan belli oldu!
Akşener Bozüyük İlçesi esnaflarını ziyaret ettikten sonra Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’i ziyaret etti. Akşener burada yaptığı konuşmada esnaf ziyaretlerine çıkmadan önce korona virüs testi yaptırdıklarını belirtti. Salgının son dönemde hızla yayıldığına dikkat çeken Akşener başından geçen aksiliği anlattı!

Akşener Bozüyük İlçesi esnaflarını ziyaret ettikten sonra Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’i ziyaret etti. Akşener burada yaptığı konuşmada esnaf ziyaretlerine çıkmadan önce korona virüs testi yaptırdıklarını belirtti. Salgının son dönemde hızla yayıldığına dikkat çeken Akşener başından geçen aksiliği şöyle anlattı:

"14 KİŞİ KİŞİLİK EKİP POZİTİF ÇIKTI, 3 AYRI TEST YAPTIRDIK NEGATİF OLDU"

“Buraya gelmeden önce yaptırdığımız testte yanlışlık oldu ve 14 kişilik ekibimizin tamamı pozitif çıktı. 14 kişinin de pozitif çıkmayacağını düşünerek 3 ayrı test yaptırdık ve sonuç negatif çıktı. Temiz olarak buraya geldik.”
Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin yapılan çalışmalar hakkında Akşener’e bilgi verdi. Şahin, “Çalışmalarımıza pandeminin izin verdiği kadarıyla aynen devam ediyoruz. 2024’ün Şubat ayına kadar hangi sırada ne yapacağımızı biliyoruz. Planlarımız doğrultusunda tüm projeleri gerçekleştireceğiz beğendilerse devam, beğenmedilerse tamam diyip bırakacağız” dedi

AKŞENER'DEN MİLLET İTTİFAKI AÇIKLAMASI

Akşener, Millet İttifakı’nın seçmende bir esneklik sağladığına dikkat çekti. Akşener, “Bilecik Belediyesi’nin çalışmalarından seçmenler memnun. Particilik zor ancak yaptığımız ittifak esnekliği beraberinde getirdi. Karşı siyasi görüşteki insanların birbirine saygı duymasını olumlu karşılıyorum. Kutuplaşma anlamında artık sözün bir önemi yok vatandaşı tutumlar etkiliyor. Hep birlikte vatandaşlara karşı bir faydamız dokunacak. Hiç emek harcamadan kutuplaştırarak oy almak çok kolay. Ancak vatandaşın artık farklı bir yöne doğru ihtiyaçlar hiyerarşisi oluşturduğunu gördüm." diye konuştu.

"LİYAKATİN YERİNİ SADAKAT ALDI"

Akşener’in Bilecek’teki ilk durağı ise Bozüyük İlçesi oldu. Bir markete uğrayan Akşener’e, esnaf devlet kurumlarının iş bilmeyenlerle dolduğunu dile getirdi. Market esnafı, “Bizim işimiz diğer esnaflara göre iyi durumda. Tüm aile karnımızı doyurabilmek için birden çok iş yapıyoruz. Elektrik bizim için çok büyük sorun. Kira, elektrik, sigorta, vergi hepsi başlı başına problemler. Vergi yapılandırılması yapılacağına makul vergiler olsun ki ödeyebilelim. Birilerine göre esnaf para kazanıyor sadece ayakta durmaya çalışıyoruz. Anneler geliyor çocuklarına bir şey alamıyorlar. Liyakatin yerini sadakat aldığı için devlet kurumlarında işimizi çözemiyoruz” dedi.